Kære alle forældre og elever

Fra på mandag vil kantinen på skolen igen være åben for almindeligt salg og dermed lukker vi den ordning ned vi har kørt under Corona før sommerferien. Vi skal dog stadig leve op til krav fra sundhedsmyndighederne og derfor vil eleverne heller ikke opleve, at der vil være mulighed for indtil videre at købe fra den ellers meget populære salatbar. Kantinen vil dog sørge for at have et par gode alternativer.

Der vil også skulle holdes afstand til hinanden i køen. Der bliver lavet markeringer på gulvet, så eleverne kan se, hvor lang afstand de skal holde til hinanden. Og så vil der selvfølgelig være mulighed for at spritte hænder af både før og efter køb.

HUSK også at få bestilt mælk inden på mandag, hvis du gerne vil have, at dit barn får mælk fra første skoledag. Linket følger her: https://solbjergskolen.bestilmad.nu

Kantinens prisliste

Kantinens udvalg består af:

• Dagens varme ret (f.eks boller i karry, madpandekage med falafel, svensk pølseret)
  • Varieret slatbar
  • Friskbagte grovboller
  • Frugt og grønt
  • Mejeriprodukter
  • Kildevand og juice

Kantinens åbningstider er:

• Kl. 9.45 til 10.15
  • Kl. 11.30 til 13.30 (varm ret dog kun til 12.30)

Se vores smiley'er, som vi er stolte af.